Reconocimiento-NoComercial(by-nc)

http://es.creativecommons.org/blog/wp-content/uploads/2013/04/by-nc.eu_petit.png

dimarts, 10 de febrer del 2015

Blogs &webs

Durant tot el curs hem estat treballant en diferents blogs i pàgines web, de fet sense treure importància a les classes presencial, m'han suposat una gran ajuda a l'hora de realitzar les tasques de totes les assignatures. Això ha fet que m' adoni de la importància que té la informació a la xarxa. M'ha fet reflexionar de quina manera ens facilita i ens agilitza el treball, ara bé també m'ha fet conscient de la importància que té saber triar bé la informació i la responsabilitat de qui la penja. Quan es creen aquestes eines s'ha de ser conscient que altres persones aprofitaran la informació per a les seves investigacions, i han de ser seriosos a l'hora de compartir-la. Amb això vull dir que la gent quan crea un blog o edita un web amb certs continguts ha de treballar en certa correcció, pensant amb altres menys inexperts que necessitaran del seu asserament.

M'ha costat molt seleccionar blogs i webs pel meu blog, valgui la redundància, ja que al llarg de tot el curs hem treballat amb un gran nombre autors de rellevància que m'han aportat molt de coneixement, i com la tasca em resultava difícil he optat per reduir-ho a pàgines de les Ciències Socials, que és l'assignatura amb la qual m'estic especialitzant i també relacionades a la unitat didàctica que he preparat sobre l' Antic Egipte. Encara que m'agradaria remarcar la dificultat que m'he trobat a l'hora de buscar informació a la xarxa de Ciències Socials en català. La qual cosa ho he comentat amb especialistes de la matèria i m'ho han confirmat.

Els blogs i webs penjades, com he comentat anterior, fan referencia a la meva especialització per tant m'agradaria destacar la web del professor francisco és molt interessant atès que presenta un gran nombre de recursos, activitats i metodologies de diferents matèries per a treballar a l'aula. Igual que la de Ciències Socials a l'ESO i al batxillerat ens trobem davant un gran nombre de recursos per a treballar a l'aula, també he agafat una web del British Museum i una altra de Ciencias Sociales de IES la Madraza (Granada) perquè presenten activitats amb angles, i penso que és una manera interdisciplinari de treballar. I una altra web que he trobat interessantíssima és una web del Ministerio de Educació, Cultura i Deporte, on apareixen projectes per a treballar en competències d'Ana Basterra i Miren LinazaPel que fa els blogs, el mateix, he triat blocs relacionats amb la meva especialitat que han m'han resultat interessats.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada